Spanilkou na hrad – 8.9. 2018

Fox cars club a Boxer Morava Historik zve všechny příznivce historických vozidel na setkání, které se koná v sobotu 8.9.2018. Uvítáme Vás v areálu “Cihelna Svitavy”.

Budeme rádi, když dorazíte do 10.00 hod.  Můžete se občerstvit v restauraci p. Báči u kterého je možné rovněž objednat nocleh  (tel. 605261129).

V pravé poledne vyrazíme na spanilku. Cílem atraktivní vyjížďky je hrad Svojanov, jeden z nejstarších u nás. Kastelán otevírá vrata hradu přesně ve 13.00 hod a vpouští HV  do areálu hradu. Cca půldruhé hodiny bude vystavení vozidel potěšením pro normální návštěvníky (pro něž tuto naši návštěvu anoncovala na stránkách hradu). Na hradě jsou tři prohlídkové okruhy, A,B,C. Céčko zahrnuje vstup do hradu a volný areál (tím jej mají posádky zdarma)  Okruhy A a B  či velký A plus B možno dokoupit těmi, kdo hrad neznají (tyto okruhy jsou s průvodcem , C nikoli). Vyčerpaní mohou oblehnout hradní restauraci. S hlavním jídlem je však počítáno až na “Cihelně”, kde nám podvečer zpestří kapela “ZBAND” Pavla Bolcka.

     Takže zalistujte v kalendářích , zvedněte kotvy a přijeďte do Svitav. Ať nám ten nový  školní rok pěkně začne. Těšíme se na Vás.